Lotus autókozmetika

Lotus dashboard care 500ml

Ár: 3,490 Ft / db
A Lotus Dashboard Care szilikonmentes termék, hatása tartós és valóban azt nyújtja, amire autójának szüksége van!
db
Adatlap

Lotus Glass Sprakle 500ml

Ár: 2,990 Ft / db
Tisztíts meg bármilyen üveg felületet könnyen és tökéletesen. A Lotus Glass Sparkle speciális ablaktisztító egyszerű és gyors megoldást nyújt a tökéletes kilátás érdekében.
db
Adatlap

Lotus leather care 600ml

Ár: 2,990 Ft / db
Bőr és műbőr űlés garnitúrájának, autó űlésének a speciális tisztító folyadékunkkal visszaadhatja eredeti fényét.
db
Adatlap

Lotus leather cleaner 600ml

Ár: 2,490 Ft / db
A Lotus Leather Care vissza tölti a szükséges ásványi anyagokat és olajokat a bőrbe, hogy az ellenállóbb legyen és meghosszabbítsuk az élettartamát. Speciális összetevőinek köszönhetően tartósan megőrizhető a bőr és műbőr eredeti állapota. Használata egyszerű és gyors. A nanotechnológiának köszönhetően már kis mennyiséggel is elérhető a megfelelő védelem, így rendkívül gazdaságos.
db
Adatlap

Lotus Tyre Shine 500ml

Ár: 2,990 Ft / db
A Lotus Waterless Tyre Shine ideális abroncsok,gumi,külső műanyagok felületek tisztítására, ápolására és védelmére. Megtisztítja és ápolja a felületeket zsírmentes csillogást hagyva maga után. A kezelt felületet megvédi a fékportól, a zsíros és egyéb környezeti szennyeződésektől.
db
Adatlap

Lotus Ultra Nano 500ml

Ár: 2,990 Ft / db
Az „utolsó simítás” a tökéletes külső tisztítás befejezéséhez. Egyedülálló formulákat tartalmaz, egy speciális keveréke a felületaktív anyagoknak, polimereknek, carnauba waxnak és a legújabb nanotechnológiás viaszoknak. A Waterless Ultra Nano eltávolítja és lepergeti a szennyeződéseket a külső felületekről, létrehozva ezzel az egyedülálló bemutatótermi "éppen most fényesített" megjelenést. A Nano viasz technológia a tükörfényű csillogás mellett UV védelmet biztosít, valamint taszítja a vizet és a szennyeződések lerakódását. Hatás: megújítja, tisztítja és fényesíti a felületeket vizes bázisú, környezetbarát termék tükörfényes csillogást ad gazdaságos egyszerű
db
Adatlap

Lotus universal cleaner 500ml

Ár: 1,990 Ft / db
Leírás: sokoldalú tisztítószer, ami bármely felület tisztítására alkalmas. Környezetbarát formula, mely biológiailag lebomlik, és nem tartalmaz maró tisztítószert vagy karcoló vegyi anyagokat. Aktívan tisztít minden külső és belső felületet, beleértve a fényezést, kerekeket, üveget, szövetet, szövet- bőr kárpitot, szőnyeget, és műanyagot is. Gyorsan és hatékonyan távolítja el a fékport, zsírt, fa nedveket, rovar maradványokat, kátrányt és madárürüléket is. Rendkívül kemény a szennyeződésekkel szemben, miközben tökéletesen óvja a felületeket. Szilikonmentes készítmény.
db
Adatlap

Lotus Upholstrey cleaner 600ml

Ár: 1,990 Ft / db
Kárpittisztító Az autó belső tisztításához . Nagyon hatékony és kíméletes termék piszkos felületekhez.Pl:ülések,kárpitok,szőnyegek és tetőkárpit tisztítására. Hatékonyan eltávolítja az összes foltot és frissíti az anyagot.hosszan tartó friss és kellemes illatot hagy maga után.
db
Adatlap