Lutus kiegészítő termékek

Lotus állatszőr gyűjtő kefe

Ár: 2,800 Ft / db
Termékleírás: Ha már nagyon elege van abból, hogy folyton állatszőr lepi el az autóját, szőnyegét, bútorait, akkor az állatszőr eltávolító kefe megoldja a problémáját. Minden álltaszőrt eltávolít, ugyanis az elektrosztatikusság segítségével mágnesként vonza azt. Használatával pedig ismét helyre áll a rend és tisztaság.
db
Adatlap

Lotus belső portalanító kefe,mikroszálas 34cm

Ár: 1,990 Ft / db
Ne üldözze a porcicákat. Egyszerűen csak vonzza magához! A belső portalanító kefe segítségével mind otthonában, mind járműve belsejében pillanatok alatt eltudja távolítani a lerakódott port. Egyszerű és egyben nagyszerű segítség önnek!
db
Adatlap

Lotus bogáreltávolító szivacs

Ár: 1,990 Ft / db
Kiválóan alkalmas a rászáradt bogarak és egyéb szennyeződések eltávolítására.
db
Adatlap

lotus kárpittisztító kefe kicsi

Ár: 1,990 Ft / db
Könnyű, kézre álló, műanyag kézi kefe. Kis méretének köszönhetően ideális az autókárpit tisztításához, mert a kis helyek, hajlítások is könnyen elérhetők általa.
db
Adatlap

lotus kárpittisztító kefe nagy

Ár: 2,990 Ft / db
Kifejezetten szövet felületek tisztítására kifejlesztett kefe. (szövet ülés, szőnyegek stb). Méretéből kifolyólag a nehezen elérhető helyek is tisztíthatók.
db
Adatlap

Lotus mikroszálas kendő 35x35cm

Ár: 990 Ft / db
35 x 35 cm-es Otthoni tisztításra, vagy járműve belső terének tisztítására keres mikroszálas kendőt? Szeretne valóban tartós, prémium minőségű kendőt, amely nem megy tönkre már az első használat után? A Lotus beltéri és otthoni mikroszálas kendő​ kifejezetten az otthona és a beltér tisztítására lett kialakítva, hogy ön szösz és karcmentesen tudja tökéletesen tisztává varázsolni a felületet!
db
Adatlap

Lotus mikroszálas kendő 40x40cm

Ár: 1,990 Ft / db
A Lotus Professzionális mikroszálas kendő​ kifejezetten a járművek tisztítására lett kialakítva, hogy ön szösz és karcmentesen tudja tökéletesen tisztává varázsolni a felületet!
db
Adatlap

Lotus Premium Buffing Towel

Ár: 1,790 Ft / db
Rendkívül sűrű szövésű, prémium minőségű mikroszálas anyagból készült kendő Waxok, viaszok, paszták maradéktalan vissza törlésére fejlesztett
db
Adatlap